Діагностика алергії ISAC

Ви маєте змогу здати молекулярно діагностичний тест ISAC на 112 алергенів до 51 алергокомпоненту в найближчому до Вас пункті відбору біоматеріалу

Адреси пунктів

 

Телефон для довідок: 0 800 60 00 40

 (безкоштовно з усіх номерів)

 

Виконавець: спеціалізована лабораторія "Сінлаб" в Німеччині (м. Ляйнфельден).

Термін виконання: 21-30 день від дня відправки біоматеріалу до Німеччини.

Вартість: 12000 грн.

 

 


Молекулярно діагностичний тест ISAC на 112 алергенів з одного крихітного зразка крові!

 

Молекулярно діагностичний тест ISAC –це аналіз крові, який використовує технологію мікрочипів для виявлення специфічних IgE антитіл до їжі та повітряних алергенів. Це дозволяє одночасно вимірювати рівень специфічних антитіл до багатьох компонентів алергену в одному дослідженні, використовуючи лише кілька µl сироватки або плазми. Алергени попередньо відібрані та включають найбільш специфічні та перехресно реактивні маркери.

 

 

Комбінація інноваційних технологій біочипа з передовими дослідженнями в області молекулярної алергології призвела до того, що ImmunoCAP® ISAC - найсучасніший діагностичний тест in vitro для одночасного вимірювання специфічних IgE антитіл до широкого спектру алергенних компонентів.

 

 

Специфічна IgE-мікросхема забезпечує результати з понад сотні компонентів з більш ніж 50 джерел алергену (див. перелікалергенів нижче).

 

Тест ImmunoCAP® ISAC допомагає визначати велику кількість алерген-специфічних антитіл IgE в один крок. Це дає змогу пацієнтам не витрачати багато часу та ресурсів на проведення окремих тестів і, як результат, ефективне та оптимізоване лікування може бути розпочато раніше, що, у свою чергу, сприяє поліпшенню здоров'я пацієнтів та якості їх життя. Цей тест відносно недорогий порівняно з ціною окремого тестування sIgE на алергени.

 

 

Перелік алергенкомпонентів

 

Запасний білок

• Білки, стійкі до нагрівання та травлення, викликають реакції також на приготовані продукти.

• Часто пов'язані з системними та більш серйозними реакціями на додаток до ОАГ.

• Білки, знайдені в горіхах та насінні, що служать вихідним матеріалом під час росту нової рослини.

 

LTP (неспецифічний білок переносник холестерину nsLTP)

• Білки, стійкі до нагрівання та травлення, викликають реакції також на приготовані продукти.

• Часто пов'язані з системними та більш серйозними реакціями на додаток до ОАГ.

• Пов'язані з алергічними реакціями на фрукти та овочі, особливо в регіонах, де культивуються персики та тісно пов'язані з ним фрукти.

 

Pr-10 білок

• Більшість PR-10 білків чутливі до нагрівання та травлення, приготовані продукти часто нормально переносяться.

• Часто пов'язані з місцевими симптомами, такими як синдром оральної алергії (ОАГ).

• Пов'язано з алергічними реакціями на пилок, фрукти та овочі.

 

Профілін

• Білки, чутливі до нагрівання та травлення, приготовані продукти часто нормально переносяться.

• Псевдозалежність пов'язана з клінічними симптомами, але в деяких пацієнтів може викликати локальні та навіть серйозні реакції.

• Профіліни присутні у всіх видах пилку та продуктах рослинного походження.

 

CCD-маркер

• Маркер для сенсибілізації крос-реактивних вуглеводних детермінант.

• Рідко викликає алергічні реакції, але може призвести до позитивних результатів тесту in-vitro на вміст алергенів, що містять CCd, з пилку, рослинних продуктів, комах та отрут.

 

Тропоміозин

• Білки, стійкі до нагрівання та травлення, викликають реакції також на приготовані продукти.

• Як харчовий алерген часто пов'язаний із системними та більш серйозними реакціями, крім ОАГ.

• Актин-зв'язуючі білки в м'язових волокнах і маркер для перехресних реакцій між ракоподібними, кліщовими та тарганами.

 

Парвальбумін

• Білки, стійкі до нагрівання та травлення, викликають реакції також на приготовані продукти.

• Часто пов'язані з системними та більш серйозними реакціями на додаток до ОАГ.

• основні алергени в рибі та маркер для перехресних реакцій серед різних видів риби та амфібій.

 

Альбумін в сироватці

• Білки досить чутливі до нагрівання та травлення.

• Білки, присутні в різних біологічних рідинах і твердих тілах у всіх тварин, наприклад: коров'яче молоко, кров, яловичина та епітелій.

• Перехресні реакції між альбумінами різних видів ссавців добре відомі, наприклад, між кішкою та собакою, а також кішкою та свинею (свинина).